## **Year 7 CAT Testing Timetable – October 2023**

Date	Class	Period	Start Time	End Time	Length of Exam	Location
Friday 6 <sup>th</sup> October	7a / Pr1	4	12:20	13:20	1h	T5
	7a / Pr3					T6
	7c / lt1					T4
	7b / lt2	5	13:55	14:55	1h	T5
	7c / Pr2					T4
Monday 9th October	7b / Pr2	2	09:45	10:45	1h	T5
	7c / It2	4	12:05	13:05	1h	T6
	7a / It2	5	13:35	14:35	1h	T5
Tuesday 10 <sup>th</sup> October	7a / It1	1	09:00	10:00	1h	C15
	7b / lt3	2	10:00	11:00	1h	C15
	7b / lt1	4	12:20	13:20	1h	T5
Wednesday 11 <sup>th</sup> October	7c / lt1	4	12:20	13:20	1h	T4
Thursday 12 <sup>th</sup> October	7c / Pr1	1	09:00	10:00	1h	T5
	7b / Pr3	2	10:00	11:00	1h	T5
	7c / It2	4	12:20	13:20	1h	T5
	7c / It3	5	13:55	14:55	1h	T5
Friday 13 <sup>th</sup> October	7a / lt1	1	09:00	10:00	1h	C15
	7a / It3	4	12:20	13:20	1h	T5



Monday 16 <sup>th</sup> October	7b / lt1	1	08:45	09:45	1h	T5		
	7b / Pr1	1	09:00	10:00	1h	T5		
Tuesday 17 <sup>th</sup> October	7c / lt3	5	13:55	14:55	1h	T5		
Wednesday 18 <sup>th</sup> October	7b / lt2	2	10:00	11:00	1h	T5		
	7c / Pr3	1	09:00	10:00	1h	<b>T</b> 5		
Thursday 19 <sup>th</sup> October	7a / lt2 7a / lt3	2	10:00	11:00	1h	T5 T4		
	7a / Pr2 7b / It3	5	13:55	14:55	1h	T5 C15		
Friday 20 <sup>th</sup> October	INSED DAY							

- All CAT testing will take place in Tokyo rooms 4, 5, 6 or Skills Centre C15. Those lessons highlighted in red have been moved into an IT room.
- Students will need to line up outside Tokyo / outside C15 ready to be admitted into the classroom.
- Students will need to bring their own headphones to these sessions. The headphones should be able to plug into an Audio jack (Air Pods are not permitted).
- These tests will be conducted under examination conditions. Students will be expected to remain in silence until the end of each session. If a student finishes their section early, the reading of a book will be permitted until the end of the lesson.

